☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 22:00 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

Anal toys kopen – Discreet  anal toy bestellen

De anus is een enorm plezierige erogene zone om te stimuleren. In en rond de anus bij zowel mannen als vrouwen  bevinden zich talloze fijne zenuwuiteinden die extra gevoelig zijn en daarom is het een uitgesproken kans voor beide om meer uit je seksleven te halen door  te genieten van anale stimulatie.

Wanneer je begint met anal toys is het de eerste vereiste om je zo te ontspannen om de kracht van de sluitspier te overwinnen. Om het te vergemakkelijken zijn er ook anale sprays. Deze sprays vergemakkelijken enorm anale penetratie met anal toys. Verder moet je er om denken dat je voldoende glijmiddel gebruikt in combinatie met anal toys omdat de anus zelf geen vocht produceert. Voor het gebruik van anal toys hebben wij speciale anaal glijmiddelen.

Ga niet onvoorbereid te werk met je anal toys. Onzorgvuldig en bruut je anus overvallen zal leiden tot pijn en laat staan kleine verwondingen. Door rustig en ontspannen in combinatie met anal toys te beginnen zal je ontdekken dat deze vorm van seks een nieuwe dimensie aan je seksleven geeft. Onze anal toys zoals anaal dildo’s, buttpluggen, prostaat vibrators, anaal vibrators of anal beads zijn geheel afgestemd op de anatomische vormen van het gebeid in en rond je anus.

Anal Toys Kopen

Anal Toys Kopen

Anal Toys voor beginners en gevorderden

Voor anale stimulatie hebben wij een gevarieerd aanbod van  anal toys . Begin jij met het spelen met anal toys dan raden wij je aan om te beginnen met kleine en smalle anal toys. Neem voldoende tijd, experimenteer en geniet van anale stimulatie. Ben je meer een ervaren anaal player dan weet je ook precies wanneer en met welke diameter van je anal toy jij het meest geniet van anale stimulatie . Naarmate de tijd vordert zal je ontdekken dat het  verlangen naar grotere afmetingen van anal toys toeneemt.

Er is een grote verscheidenheid aan anale vibrators voor mannen en vrouwen. Een anaal vibrator heeft meestal de vorm die het penetreren vergemakkelijkt omdat die voorzien zijn van een smaller kop en verderop de schacht toeneemt in diameter. Dit geldt trouwens ook voor  voor anale dildo’s en buttpluggen.  Speciaal voor mannen zijn er de prostaat vibrators ook wel P-spot vibrators genoemd. De prostaat  wordt ook aangeduid als de G-spot van de man. Deze anal toys voor mannen zijn de ideale vibrators om gericht de prostaat te stimuleren.  Om een hele bijzondere ervaring rijker te worden is een prostaat massager een bijzondere anaal toy die je een intense  seksuele massage geeft en je orgasme meer dan verdubbelt. Door de vorm van een prostaat vibrator kan hij de prostaat altijd gemakkelijk vinden.

Anal Toys: Van Anaal pluggen tot anaal kettingen

De anaal plug ook wel buttplug genoemd zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, lengtes en diameters. Een anaal plug kan onopvallend gedragen worden tijdens het winkelen of op het werk. Een anale plug heeft een smalle lop met toenemende diameter of schacht. Het uiteinde van een anaalplug is altijd breder. Dit voorkomt dat de buttplug in zijn geheel naar binnen wipt. Met deze anal toys stimuleer jet het hele anale gebied. Een anaal plug is ook de manier om je  sluitspier te stretchen door de maatvoering geleidelijk aan op te voeren. Ga op je gevoel af en ga niet te snel over op te grote anal toys. Anal toys die ook enorm kunnen stimuleren zijn anaal kettingen ook wel anal beads of anaal ballen genoemd. Het inbrengen kan al een genot zijn maar het terugtrekken bal voor bal zal je niet snel meer vergeten. Dit is genieten van anale stimulatie als ooit tevoren. Anal ballen, anal beads zijn er in vele maten en lengtes. Hier geldt ook altijd gebruik voldoende glijmiddel.

Ontdek ook dat het spelen met anal toys een bijzondere genoegen kan zijn in al zijn varianten. Probeer het nu en bestel discreet, anoniem en niet te vergeten de scherpst geprijsde anal toys hier.