Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

Prostaat stimulators

Producten 1 tot 21 van totaal 60

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Producten 1 tot 21 van totaal 60

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

PROSTAAT STIMULATOR BESTELLEN

Net als voor de vrouwen zijn er voor de mannen ook ontzettend veel sexspeeltjes verkrijgbaar. Een erg populair sexspeeltje speciaal ontwikkeld voor de man is een prostaat stimulator. Bij Esupplies.nl vind je verschillende prostaat stimulators in verschillende vormen, afmetingen en prijsklasses. De prostaat is een gevoelig plekje bij de man die ervoor zorgt dat het vocht wordt aangemaakt voor een ejaculatie. De prostaat zit in de anus van de man. Met een speciale prostaat stimulator kan je de zogenaamde mannelijke g-spot stimuleren. Het gevoel dat je krijgt wanneer je je prostaat stimuleert, kan je vergelijken met het gevoel dat je heel nodig moet plassen. Het stimuleren van de prostaat met een prostaat stimulator kan een ontzettend intens orgasme veroorzaken dat niet te vergelijken is met een normaal orgasme.

PROSTAAT STIMULATOR | HOE WERKT HET?

Een prostaat stimulator is een sexspeeltje voor mannen die speciaal is ontworpen om de prostaat te stimuleren. Door de unieke vorm van een prostaat stimulator zal je zonder problemen de prostaat bereiken en gelijk kunnen beginnen met het stimuleren van de prostaat. Hoe lang heb jij nodig om een ontzettend intens orgasme te krijgen? Probeer het nu met een van onze prostaat stimulators! Gebruik natuurlijk altijd voldoende glijmiddel wanneer je een prostaat stimulator gaat gebruiken. In tegenstelling tot de vagina maakt de anus geen natuurlijk glijmiddel aan.

PROSTAAT STIMULATOR | DISCREET KOPEN

Niemand hoeft te weten dat jij een prostaat stimulator hebt besteld. Wij van Esupplies.nl begrijpen dat volkomen! Om die reden worden alle pakketjes bij Esupplies.nl 100% discreet verpakt en bezorgd. En om er zeker van te zijn dat jij je pakketje in ontvangst kunt nemen, bepaal jij helemaal zelf waar en wanneer jij je pakketje wilt laten bezorgen! Top service, toch?