Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

Rush Poppers

5 Artikel(en)

per pagina

5 Artikel(en)

per pagina

RUSH POPPERS KOPEN

Rush Poppers zijn de meest bekende Poppers die verkrijgbaar zijn. Rush Poppers zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij Esupplies.nl shop je voordelig Rush Poppers tegen de scherpste prijzen. Rush Poppers maken je orgasme nog lekkerder en dankzij dat de werkzame stof van Rush Poppers snel je lichaam weer verlaten zijn deze fijne Poppers niet verslavend. Rush Poppers zijn enorm geliefd onder homo's. Rush Poppers hebben een spierverslappende werking. Hierdoor wordt anale seks een stuk makkelijker en soms ook lekkerder.

RUSH LEATHERCLEANERS BESTELLEN

Rush Poppers worden ook wel Rush Leathercleaners genoemd. Het betreft echter dezelfde vertrouwde flesjes Rush Poppers die je gewend bent. Bij Esupplies belonen wij onze klanten die voor grote aantallen gaan! Bestel jij meerdere flesjes Rush Poppers? Dan gaat automatisch de prijs per flesje naar beneden. Eerlijk shoppen toch? Net als alle andere Poppers worden ook Rush Poppers 100% discreet verpakt en bezorgd op het door jou gewenste aflevermoment / afhaallocatie.

Rush Poppers zijn de populairste poppers op de markt. De reden hiervoor is dat Rush Poppers zowel hetero’s en homo’s telkens weer het absolute genot geven. Rush poppers is ooit uitgevonden door Pac West Distributing, Inc. (PWD). Hierna zijn er diverse varianten op doorontwikkeld zoals Rush Extra Strong, Rush Eu ( De popper die het dichst bij de originele Rush Popper van PWD benadert) Rush Zero, Rush Gold en Rush Black Label. Buiten de nieuwe labels om was en zijn Rush Poppers 's werelds best verkopende poppers aroma.

Rush poppers en seks?

Reken er maar op! Rush poppers maken seks zo geweldig en geeft je een zo’n intens orgasme dat velen er niet meer zonder willen. Rush poppers is niet verslavend en worden door het lichaam snel afgebroken Rush maakt seks geweldig. Rush geeft je een beter orgasme. In feite is het een klein flesje maar het maakt zoveel verschil dat velen van ons niet meer zonder willen. Niet dat poppers verslavend werken, de ingrediënten die zich in Poppers Rush bevinden worden snel afgebroken door het lichaam. "Een fles Rush poppers maakt je middelmatige seks goed en goede seks wordt zelfs spectaculair.

Hoe werkt Rush?

Het eerste effect van Rush Poppers maar ook van andere goede poppers is het ontspannen van de spieren in je lichaam. Maar ook omdat Poppers de bloedvaten verwijden, geeft het een heerlijk warm gevoel en zorgt ervoor dat je bloed meer zuurstof opneemt en ook in de hersenen en dat geeft je het speciale "Rush" gevoel.De extra zuurstof intensiveert ook de positieve emoties en dit verhoogt het verlangen naar sekt. Maar er is meer. Met Rush poppers lukt het ook beter om je orgasme uit te stellen. Maar bereik je eenmaal je orgasme dan zal hij veel heftiger zijn.

 

Rush Poppers en Gay?

Rush wordt niet allen door homo’s gebruikt zoals sommigen denken. Omdat Rush Poppers de sluitspier ontspant, heeft men vaak de gedachte dat Poppers voor homo’s bedoeld zijn. Steeds meer hetero’s ontdekken hoe geweldig anale seks kan voelen en daarom grijpt ook deze groep steeds vaker naar het bekende flesje Rush poppers en ze werken voor beide gelijk. Rush werkt voor homo's als hetero’s gelijk.