Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

Buttplug sets

17 Artikel(en)

per pagina

17 Artikel(en)

per pagina

Butt Plug Set bestellen

Een butt plug set is erg geschikt voor beginners die eens willen ervaren wat de werking is van een buttplug. Een butt plug set bestaat over het algemeen uit een aantal buttplugs van verschillende formaten. Ben je nog nooit anaal gestimuleerd? Dan is het verstandig om met de kleinste buttplug te beginnen. Je zal vanzelf merken dat je na verloop van tijd een grotere butt plug kunt inbrengen. Op die manier bouw je het rustig op. Gebruik voor het gebruik van een buttplug altijd voldoende glijmiddel. In tegenstelling tot de vagina, maakt de anus geen natuurlijk glijmiddel aan.

Butt Plug Set discreet kopen

Wanneer je een butt plug set wilt bestellen bij Esupplies.nl, ben je er 100% zeker van dat jouw butt plug set volledig anoniem verpakt en verzonden wordt. Daarnaast bepaal jij helemaal zelf wanneer jij je pakketje wilt laten bezorgen! Goede service, toch? Bestel snel jouw butt plug set en begin snel met het ontdekken van anale stimulatie!