Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

Betalen

Ideal

Wanneer je aan internetbankieren doet kun je gebruik maken van iDeal. Deze betaalmethode gaat snel, eenvoudig en is veilig te gebruiken via je eigen bank. Het voordeel van deze betaalmethode is dat wij direct jouw betaling kunnen zien en je order gelijk kunnen verwerken.

AfterPay

Afterpay voert voor Esupplies.nl de gehele achteraf betaalproces uit. Je ontvangt na het plaatsen van uw bestelling een digitale acceptgiro van Afterpay op het door jouw opgegeven e-mail adres.
Wanneer je achteraf wilt betalen met Afterpay, dan kan je tot een bedrag van maximaal €250 incl. BTW achteraf betalen. Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Afterpay dient het orderbedrag niet lager te zijn dan €5,00 incl. BTW.

Bancontact - MisterCash

Bancontact - MisterCash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Banken die deze dienst ondersteunen zijn o.a. Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CVC, AXA Bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Als klant van deze deelnemende bank kun je gebruikmaken van deze betaaldienst. Betaal zoals je gewend bent. Vertrouwd via je eigen bank.

Overboeking

Heb je niet de mogelijkheid om met iDeal te betalen dan kan je er voor kiezen om het bedrag over te boeken via bank / giro. Wanneer de betaling bij ons is bijgeschreven zullen wij je pakket nog dezelfde dag overdragen aan PostNL.
Let er wel op dat je bij het overschrijven duidelijk het bestelnummer vermeld. Wanneer je dit niet doet is het voor ons lastig de betaling te koppelen aan de bestelling waardoor het verzendproces vertraging oploopt.
Je kunt het bedrag overschrijven naar:
E-Supplies B.V.
Hoofdstraat 143 B
7811 EL Emmen
Nederland

IBAN: NL03 INGB 0006 5174 93
BIC: INGBNL2A

Afhalen in ons magazijn

Esupplies.nl biedt de mogelijkheid om je bestelling af te halen in ons magazijn te Emmen. Wel vragen wij vooraf even contact op te nemen met één van onze medewerkers.