Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

Penis Sleeves

Producten 1 tot 21 van totaal 85

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Producten 1 tot 21 van totaal 85

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Penis Sleeve bestellen - Penissleeve Kopen

Een penis sleeve dient als een verlengstuk van de penis. Een penis sleeve ziet er in feite uit als een holle dildo of strap-on. Wanneer je jouw penis tijdelijk wilt vergroten is een penis sleeve de perfecte oplossing. Een penis sleeve is een zeer spannend speeltje dat jouw penis vergroot en in sommige gevallen ook heerlijk stimulerend maakt.

Penis Sleeve - Hoe werkt het?

Een penis sleeve is in principe een holle dildo of strap-on die je met een riempje en harnas aan je lichaam bevestigd. Hoe strakker alls zit, hoe meer controle je over alles hebt! Ook kan een penis sleeve ook los gebruikt worden om je penis te vergroten met bijvoorbeeld vijf centimeter. Sommige penis sleeves zijn voorzien van in- en uitwendige nopjes waardoor jij en jouw partner extra gestimuleerd worden door deze heerlijke sextoy. Ook hebben een aantal penis sleeves een knellende werking. Hierdoor blijft het bloed langer in de stijve penis waardoor jij en jouw parner extra lang kunnen genieten van je harde erectie.

Vibrerende Penis Sleeve

Dit type penis sleeve is uitgerust met vibrerende vibratiebullets. De vibrerende penis sleeve zal heerlijk vibreren tegen jouw penis en haar clitoris. Je kunt beiden lekker genieten van deze vibrerende penis sleeve en ongekende hoogtepunten beleven.

Penis Sleeve voor een dikkere penis

Over het algemeen staan penis sleeves bekend dat ze gebruikt worden om de penis tijdelijk langer te maken. Echter zijn er ook penis sleeves verkrijgbaar die zich juist richten op de dikte van de penis. Is jouw partner helemaal tevreden over jouw lengte maar niet over de dikte? Dan is een penis sleeve de ideale oplossing om jouw partner te verbazen over jouw nieuwe (tijdelijke) dikke penis!