Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

Dildo's

Dildo's

Producten 1 tot 21 van totaal 766

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 21 van totaal 766

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wat is een dildo?

Bij Esupplies.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan dildo's, maar wat is nu precies een dildo? Voor de meeste mensen zal het niet al te moeilijk zijn te bedenken wat een dildo is en wat je er voor leuks mee kunt doen. Toch lichten we het graag nog even toe om verwarring bij het bestellen op Esupplies.nl te voorkomen. Een dildo is een andere benaming voor een kunstpenis en is een razend populair seksspeeltje. De dildo wordt door zowel vrouwen als mannen wordt gebruikt als hulpstuk bij het masturberen of tijdens spannende seks sessies samen. Wanneer je zoekt naar een dildo kun je kiezen uit de kunstpenis voor vaginaal of anaal gebruik. Ook is er de dubbele dildo waarbij de vaginale en anale dildo gecombineerd worden.

Dit opwindende seksspeeltje heeft over het algemeen veel weg van een echte penis in erectie. De realistische dildo lijkt het meeste op een echte penis en is vaak gemaakt van materiaal dat ook vrijwel identiek aanvoelt als een echte penis. Na ruim 2000 jaar van bestaan is de dildo nog steeds erg in trek als seks toy en we zien de verkoop dan ook nog iedere dag groeien. Na 2000 jaar van ontwikkelen zijn er tegenwoordig vele soorten en maten dildo's te verkrijgen zonder trilfunctie.

Om direct een dildo te bestellen kunt u naar de startpagina van Esupplies.nl. Daar vindt u een overzicht van al onze producten.

Soorten Dildo's

Tegenwoordig zijn er dildo's in alle soorten, vormen, maten en kleuren te vinden. Zelfs het aanbod van materiaal erg breed. Voor vrouwen zijn er vaginale dildo's die de G-spot stimuleren, voor mannen zijn er anale dildo's die de P-spot stimuleren en voor koppels zijn er de dubbele dildo en strapon dildo te koop. En zo is iedere groep nog weer ingedeeld en daarom geven we hier even een overzicht van de soorten dildo's waar je allemaal uit kunt kiezen en waar ze allemaal geschikt voor zijn.

Voorbinddildo

De naam zegt het al, de voorbinddildo of strapon is een kunstpenis die je voorbindt, dit doe je bij de meeste strapons door middel van een harnas. Een harnas is een soort tuigje waar de strapon aan of in bevestigd is of wordt en dat je om je heupen draagt. Het harnas is bedoeld om de strapon goed op zijn plek te houden en is net als de dildo ook in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Er zijn zelfs harnassen welke om het dijbeen of aan het voorhoofd bevestigd kunnen worden voor de meer gevorderde en inventieve gebruikers onder ons.

Er zijn strapons verkrijgbaar welke direct klaar zijn voor gebruik, omdat ze al aan een harnas bevestigd zijn. Het voordeel van dit soort is dat je zeker weet dat de dildo geschikt is als strapon. Kies je voor een los harnas en een losse voorbinddildo dan dien je rekening te houden met de afmetingen. Wanneer de kunstpenis een te grote of te kleine diameter heeft voor het harnas kun je de dildo of zelfs je partner beschadigen. De grootte van de strapon dildo moet dus overeen komen met het formaat van de O-ring van het harnas.

Bij de strapon denk je al snel aan lesbische koppels en het is ook zo dat deze doelgroep het meest kiest voor de strapon, maar ook bij hetero- en homokoppels wordt de strapon een steeds gewilder seks item. Waar een vraag is, is een aanbod en er is dus aan alle doelgroepen gedacht. Zo zijn er naast de vaginale strapon, de anale strapon, de dubbele dildo strapon en de holle voorbinddildo. Let wel op dat je, wanneer je geen ervaring hebt met het penetreren van je partner, het belangrijk is voorzichtig te werk te gaan. Wanneer je een kunstpenis gebruikt bij je partner heb je namelijk geen of minder goed gevoel wat je doet bij je partner. Oefen eerst met het recht stoten van de penis door je vinger onder de dildo te houden en bouw langzaam op bij het penetreren van je partner om pijn en beschadiging te voorkomen.

Hieronder lichten we de volgende verschilldende soorten strapons toe:

 • De holle voorbinddildo
 • De strapon zonder harnas
 • De dubbele strapon
 • Losse dildo en harnas
 • De Vac-U-Lock

De holle voorbinddildo

De holle voorbinddildo of holle strapon is ideaal voor mannen met een erectiestoornis, een kleine penis of gewoon om wat extra centimeters en stimulans toe te voegen aan jullie seks spel. Doordat de kunstpenis hol is kan de kunstpenis als een verlenging van de penis gebruikt worden door de holle dildo om de penis te schuiven, om vervolgens de partner te plezieren. Vaak is de binnenkant van de holle voorbind dildo dan ook voorzien van ribbels en/of noppen zodat de drager zelf ook gestimuleerd wordt tijdens het penetreren van de partner. Een andere versie van de holle voorbinddildo is de dildo voor plasseks. Daarbij kunnen vloeistoffen zoals urine via de holle strap on bij de ontvanger naar binnen gegoten worden.

De strapon zonder harnas

De strapon zonder harnas of de strapless voorbinddildo is speciaal gemaakt zodat vrouwen tijdens het penetreren van hun partner meer bewegingsvrijheid hebben en tegelijkertijd ook zelf bevredigd worden. De strapless voorbinddildo bestaat uit een korte en een lange dildo. De korte dildo wordt in de vagina ingebracht, waarna het lange deel bijna net als een echte erectie naar voren steekt. Het korte deel is vaak voorzien van ribbels en noppen welke tijdens het stoten de vagina en clitoris stimuleren. Het lange gedeelte wordt bij de partner ingebracht en is meestal geschikt voor zowel vaginale als anale penetratie. De voorbinddildo zonder harnas kan uiteraard alleen door een vrouw gedragen worden.

Een dubbele strapon

Een dubbele voorbinddildo is voor de meer gevorderde strapon gebruiker en heeft zowel een vaginale als een anale dildo. Zo kunnen jij en je partner jullie seks spel uitbreiden met dubbele penetratie, zonder hulp van een derde partij. De dubbele strapon onderscheidt zich van de dubbele dildo door het harnas. Het harnas zorgt voor een realistische ervaring doordat de gever een penetrerende beweging moet maken.

Losse dildo en harnas

Hierboven is al vertelt dat het harnas ervoor is om de strapon goed op zijn plek te houden tijdens het stoten. Harnassen zijn over het algemeen zowel door vrouwen als door mannen te gebruiken en door een los harnas en een losse strapon te gebruiken kun je eindeloos variëren en afwisselen. Een dildo dient een verdikte onderkant te hebben om gebruikt te worden als een strapon dildo, zodat deze in een harnas bevestigd kan worden. Nogmaals willen we je erop wijzen dat het belangrijk is om te kijken naar de afmeting van de O-ring van het harnas en de diameter van de strapon dildo.

Vac U Lock

De Vac-U-Lock is een speciale plug welke op een harnas bevestigd kan worden. Op de plug aan de voorkant kun je dan een losse strapon bevestigen. Je kunt dan op het harnas diverse Vac-U-Lock toys bevestigen, zoals een voorbinddildo, een dubbele voorbinddildo, een buttplug of zelfs een vibrator. Zo kun je heerlijk afwisselen. Je kunt de Vac-U-Lock ook met een handvat, een skippybal of een boksbeugel kopen om je seksspel nog uitgebreider te maken!

Strapon bestellen?

In onze webshop Esupplies.nl hebben wij een groot assortiment strapons. We hebben ze in alle soorten en maten, met of zonder harnas en ook verkopen we de Vac-U-Lock strapons.

Grote Dildo

Dildo's zijn te verkrijgen in alle soorten en maten, dus ook extra grote maten voor extra avontuurlijke mensen. Bij grote dildo's of XXL dildo's is het belangrijk te letten op de lengte en vooral ook de diameter. Een dildo valt onder de grote dildo's wanneer hij minimaal 25 cm is en een diameter heeft van minimaal 5 cm. Het gaat er bij een XXL dildo namelijk om een gevuld gevoel te bereiken om extra vaginale of anale stimulans te bereiken. Deze grote dildo's zijn erg geschikt voor vrouwen met een ruime vagina of voor mensen die houden van fisting. Voor de liefhebbers van fisten of vuistneuken zijn er speciale fisting dildo's in de vorm van een arm met een hand of vuist. Deze zijn ook weer in diverse soorten verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een hand met gestrekte vingers, twee handen tegen elkaar of een gebalde vuist. Een gebalde vuist is wat lastiger in te brengen, maar geeft wel het gewenste gevulde gevoel. Wanneer je houdt van grote dildo´s hoeven we vast niet te vertellen hoe belangrijk het is voldoende glijmiddel te gebruiken.

Anale plug of buttplug

Anale dildo's worden ook wel een plug, buttplug of anale kralen dildo genoemd. Deze drie varianten van anale toys zijn verschillend vorm gegeven, maar ze hebben met elkaar gemeen dat ze alle drie smaller zijn dan een gewone dildo en taps toe lopen. Dit is omdat het lastiger is om een toy anaal in te brengen. Vooral wanneer je geen tot weinig ervaring hebt met anal play zal het tijd, geduld en extra glijmiddel kosten om de toy in te brengen. Gun jezelf deze tijd want de anus kan gemakkelijk beschadigd raken. Voor beginners zijn er speciaal kleine anale toys en zelfs setjes te koop met toenemend formaat. Probeer dus nooit te forceren en pauzeer of stop bij enig ongemak. Geef jezelf of je partner de tijd om te ontspannen, zodat de spier van de anus langzaam opgerekt kan worden. Gebruik bij anale seks ook altijd voldoende glijmiddel en je zult zien dat na enige oefening de plug steeds dieper naar binnen ingebracht kan worden.

Hieronder volgt meer informatie over de volgende verschillende soorten anale toys:

 • Anale dildo
 • Dubbele dildo
 • Buttplugs
 • Anale kralen dildo

Anale dildo

Een anaal dildo verschilt niet veel van een normale dildo, maar heeft een spitse kop en smallere schacht om inbrengen in de anus te vergemakkelijken. De anaal dildo is ook weer in verschillende vormen en maten te verkrijgen, zoals de realistische versie, de grote versie en in allerlei verschillende materialen. Voor mannen zijn er speciale dildo's ontwikkeld welke de P-spot oftewel de prostaat stimuleren. Deze P-spot anaal dildo's hebben een gebogen kop die druk geeft tegen de prostaat aan wanneer de dildo is ingebracht, dit zorgt voor een heftiger orgasme. De prostaat is via de anus te stimuleren en ligt op ongeveer 5 centimeter diepte aan de buik kant.

Dubbele dildo

De dubbele dildo bestaat uit een vaginale en een anale dildo die samen een geheel vormen. De kleinere kunstpenis van de twee is de anaal dildo en de grotere kunstpenis is de vaginale dildo. Deze dildo is gemaakt om het genot van een dubbele penetratie te ervaren, alleen of samen met je partner, maar in ieder geval zonder dat er een derde partij nodig is. Een dubbele dildo kan ook een horizontale dildo zijn met een dildo aan ieder uiteinde. Deze dubbele dildo's zijn erg buigzaam, zodat je eerst de ene dildo kunt inbrengen om vervolgens het midden te buigen om de anale dildo in te brengen. De twee uiteindes verschillen meestal in dikte, maar kunnen ook even dik zijn. Deze dubbele dildo's worden ook vaak door koppels gebruikt en kunnen ook gebruikt worden voor dubbele vaginale en/of anale penetratie.

Buttplugs

De buttplug is meestal korter dan een normale anaal dildo en heeft over het algemeen een kegelvormig ontwerp. Vaak heeft een buttplug een taps toe lopend uiteinde en wordt hij eerst breder om vervolgens weer smaller te worden, zodat de buttplug op zijn plek blijft zitten na inbrengen. Zo kun je de buttplug langere tijd inhouden zonder hem vast te houden. De buttplug is ook verkrijgbaar met een zuignap als voet, deze soort kun je aan een glad oppervlak plakken om vervolgens de buttplug zonder het gebruik van je handen in te brengen. De buttplug is zowel bij het vrouwelijke als het mannelijke publiek een populair seksspeeltje.

Anale kralen dildo

De anale kralen dildo heeft veel weg van gewone anale kralen, ook wel anal beads genoemd. Het verschil tussen de twee zit hem in de stevigheid en het handvat. De anale kralen dildo heeft een duidelijk handvat, welke stevig is en de kralen zijn minder beweegbaar zodat de kralen makkelijker als een geheel naar binnen te schuiven zijn. Net als de anale kralen ketting zorgen de kralen van de anale kralen dildo voor een heerlijke, stimulerende anale massage.

Spuitende dildo

De spuitende dildo is een kunstpenis die daadwerkelijk kan spuiten als een echte penis en wordt ook wel een semenette genoemd. Een semenette wordt gebruikt voor kunstmatige inseminatie. De spuitende kunstpenis is er om de ervaring van penetratie realistischer te maken door middel van het nabootsen van ejaculatie. In de spuitende dildo is een reservoir aangebracht waar je zelf vloeistof in kunt stoppen, zoals nep sperma, yoghurt of voor de plasseks liefhebbers, urine. Vervolgens kun je met de knijpbal een zaadlozing nabootsen door de vloeistof naar buiten te laten spuiten. De simulatie van de zaadlozing kun je zelf harder of zachter laten gaan door harder of zachter in de knijpbal te knijpen.

Dubbele dildo

Onder de dubbele dildo bestaan ook weer diverse soorten en diverse manieren van gebruik. Je kunt namelijk dubbel penetreren met een dubbele dildo of gelijktijdig penetreren. Grofweg gezien zijn er 3 soorten dubbele dildo's, de dubbele dong, de extra lange horizontale dildo en de gebogen U-vorm dildo.

Hieronder lichten we de volgende verschillende dubbele dildo's toe:

 • De dubbele dong
 • De extra lange dildo
 • De U-vorm dildo

De dubbele dong

De dubbele dong is een dubbele dildo die licht flexibel is. De dubbele dong heeft een dikkere vaginale dildo en een smallere anale dildo die dezelfde kant uit wijzen en is alleen geschikt voor vrouwen. Vaak is de dubbele dong voorzien van een handige zuignap zodat de dildo zonder handen en dus solo gebruikt kan worden.

De extra lange dildo

De extra lange horizontale dildo is niet alleen extra lang, maar ook extra flexibel. Deze dildo is dus gemakkelijk te buigen voor dubbele penetratie, maar door de lengte is de dildo ook door twee personen tegelijk te gebruiken voor gelijktijdige penetratie. Meestal zijn beide uiteinden van de extra lange dildo even breed, maar wel geschikt voor zowel vaginale als anale penetratie, zolang er maar voorzichtig en met voldoende glijmiddel gebruik van wordt gemaakt. Deze dildo is in verschillende standjes en ook solo te gebruiken.

De U-vorm dildo

De gebogen U-vorm dildo is bedoeld voor dubbele penetratie. Het ene uiteinde is bedoeld voor de vagina en het andere voor de anus, deze dildo is dus bedoeld voor vrouwen. De U-vorm zorgt ervoor dat inbrengen vergemakkelijkt wordt, want je hoeft de dildo niet zelf te buigen. Deze toy is verkrijgbaar met gelijke of ongelijke uiteinden, voor de beginner of gevorderde gebruiker.

Bekijk gerust eens ons brede assortiment dubbele dildo's.

Dildo met zuignap

Soms kun je het gevoel krijgen dat je handen te kort komt wanneer je bezig bent met het stimuleren van jezelf en/of je partner. Daarvoor is er de handige dildo met zuignap te verkrijgen. Plak deze dildo vast op een gladde ondergrond, zoals een stoel, een tafel, of de betegelde muur of vloer van bijvoorbeeld de badkamer. Schuif er vervolgens overheen en je zult zien dat je je handen vrij hebt. De dildo met zuignap is ook te gebruiken als strap on in combinatie met een voorbind harnas. De kunstpenis met zuignap is over het algemeen niet te verkrijgen in een uitvoering van glas of metaal vanwege het gewicht. De dildo met zuignap is dus meestal alleen als realistische kunstpenis van onder andere silicone of pvc te verkrijgen.

Opblaasbare dildo

Een opblaasbare dildo is een dildo die geschikt is voor beginners en gevorderde gebruikers. De opblaasbare dildo is voorzien van een handpomp en is zowel in de vaginale als anale variant te verkrijgen. Breng de dildo in met voldoende glijmiddel en pomp de dildo vervolgens op tot het gewenste formaat. Door de dildo keer op keer op te pompen en leeg te laten lopen kun je een heerlijke stimulans bereiken. Je kunt ook gemakkelijk je grenzen verkennen met de opblaasbare dildo en uitvinden of je misschien wel een persoon bent voor de XXL dildo of voor fisting.

Realistische dildo

Het woord dildo betekent kunstpenis en daarom zul je meestal varianten vinden die er ook daadwerkelijk uitzien als een echte penis. De realistische kunstpenis heeft vaak een levensechte vorm waarop zelfs aderen op de schacht zijn nagebootst. De aderen laten de dildo er nog realistischer uitzien en geven ook nog eens extra stimulans. De makers van realistische dildo's doen er alles aan om de ervaring van een dildo zo echt mogelijk te maken en zo worden deze dildo's ook vaak gemaakt van materiaal dat levensecht aanvoelt. Zo is er een techniek ontwikkeld dat Dual Density heet. Deze techniek zorgt ervoor dat de kunstpenis een zachte buitenkant heeft, gemaakt van materiaal dat aanvoelt als echte huid en een wat hardere kern die wel buigzaam is.

Dit type dildo wordt door alle doelgroepen gebruikt. De realistische dildo is populair bij zowel mannen als vrouwen, bij beginners en gevorderde gebruikers, bij hetero's, homo's, lesbiennes en noem maar op. Dit soort seks toy is er dus ook in allerlei soorten en maten. Zo zijn ze te vinden met en zonder huidplooien en aderen op de schacht, met diverse huidstructuren en in diverse huidskleuren. Sommige realistische dildo's hebben zelfs een balzak voor het complete realistische plaatje. Voor de mensen die wel houden van het gevoel van een levensechte penis, maar niet echt weg zijn van de levensechte looks zijn ze er ook in vrolijke kleuren. Zo zijn ze ook verkrijgbaar in bijvoorbeeld vrolijk paars of roze.

Bij Esupplies.nl hebben we een ruime keus aan realistische dildo's, neem dus snel een kijkje in ons assortiment!

Dildo slips

Heb jij een voorkeur voor seksspeeltjes en erotische kleding bijvoorbeeld lak, leer of latex? Dan is de dildo slip zeker een aanrader om eens naar te kijken. Deze slip combineert namelijk deze twee opwindende interesses. De dildo slip is gemaakt van lak, leer of latex en is voorzien van een ingebouwde dildo. Deze ingebouwde dildo kan zowel voor de drager van de slip bedoeld zijn, aan de buitenkant als voorbind dildo bedoeld zijn of voorzien zijn van beide varianten. De slip is zelfs verkrijgbaar met een vaginale, anale én voorbind dildo voor gegarandeerd plezier. De dildo slip is ook verkrijgbaar met een opblaasbare dildo. Deze slips worden veel gebruikt in de fetish scenes door lak, leer en latex liefhebbers en ook in bijvoorbeeld de bdsm scene.

Verschillende materialen

Nu we alle diverse soorten dildo's zo goed mogelijk hebben toegelicht, zul je al wel enig beeld hebben van wat wel of niet bij jouw persoonlijke voorkeuren past en wat je wel interessant lijkt om eens te proberen. Wat nu belangrijk is, is het materiaal van de gewenste dildo, want ook daarin verschillen dildo's nogal wat. Hieronder belichten we de diverse soorten materialen.

De diverse soorten materialen zijn:

 • Siliconen
 • Metaal
 • PVC
 • Plastic
 • Rubber
 • Jelly
 • Glas

Siliconen dildo

Het voordeel van siliconen is dat het heerlijk zacht en realistisch aanvoelt en door de flexibiliteit van het materiaal goed met je mee beweegt. Daarnaast is silicone huidvriendelijk en irriteert het niet. Het is ook heerlijk glad, zodat het makkelijk in te brengen en te reinigen is. Siliconen toys zijn alleen te gebruiken met glijmiddel op waterbasis. Je kunt ook kiezen voor medisch siliconen, dat is nóg huidvriendelijker. Er zijn ook gemengde siliconen zoals de gepatenteerde Real Skin of Real Flesh. Deze soorten voelen nog realistischer aan, maar zijn gemengd met andere materialen om het levensechte gevoel te bereiken.

Metalen dildo

Een dildo gemaakt van metaal voelt heerlijk robuust aan en heeft een erg luxe uiterlijk. Een metalen dildo kan gemaakt zijn van staal, aluminium of roestvrij staal (edelstaal). Het voordeel van metaal is dat het heerlijk glad is en dat je er door de dichtheid van het materiaal voldoende druk mee kunt uitoefening, voor wat hardere seks. Het metaal geleid goed waardoor het snel je lichaamstemperatuur overneemt, maar je kunt het ook van tevoren warm maken of juist koud. Metalen dildo's zijn ook geschikt voor elektroseks. Metalen dildo's kunnen met alle soorten glijmiddel gebruikt worden en door het gladde oppervlak ook in de douche zonder glijmiddel. De metalen dildo kan gewoon in de vaatwasser.

PVC, plastic, rubber en jelly

Deze soorten materialen worden veel gemaakt, omdat het goedkoop is om te maken en zijn dus ook goedkoop in de aanschaf. Deze materialen kunnen gegoten worden in realistische vormen en voor zacht en soepel aan voor een aangename ervaring. Materialen zoals PVC kunnen wel sneller voor huidirritatie zorgen, dus let daar op als je een gevoelige huid hebt. Dildo's gemaakt van PVC, plastic, rubber en jelly bewegen goed met je mee, zijn met iedere soort glijmiddel te gebruiken en zijn gemakkelijk te reinigen. Deze dildo's zijn over het algemeen ook erg geschikt om onder de douche te gebruiken.

Glazen dildo

De dildo van glas is een seksspeeltje van ware klasse. Het harde, massieve materiaal zorgt ervoor dat het lekker in de hand ligt en dat je er heerlijke druk mee kunt uitoefenen. Glas is erg sterk in massieve vorm en dit maakt een dildo dan ook erg duurzaam. Het gladde materiaal glijdt zonder moeite naar binnen en is dus ook erg geschikt voor beginners. Leg een glazen dildo even in de koelkast voor temperature play. Een glazen kunstpenis kan gebruikt worden met alle soorten glijmiddel en is gemakkelijk te reinigen.

Kijk voor meer informatie bij de verschillende catergoriën op Esupplies.nl. Voor meer informatie kun je ook altijd contact met ons opnemen. Dildo kopen? Kijk snel op Esupplies.nl