Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

Luchtdruk Vibrators

Luchtdruk Vibrators

16 Artikel(en)

per pagina

16 Artikel(en)

per pagina

Luchtdruk Vibrator Kopen

Maak kennis met de nieuwste manier van stimulatie met een luchtdruk vibrator. Een luchtdruk vibrator wordt ook wel een zuigende vibrator genoemd. Na de lancering van 's werelds meest bekende luchtdruk vibrator Womanizer werd al snel duidelijk dat vrouwen meer dan te spreken waren over dit knap staaltje techniek. De luchtdruk vibrator maakt, hoe kan het ook anders, gebruik van luchtdrukgolven die rechtstreeks op de clitoris gericht worden. Een luchtdruk vibrator beschikt over een siliconen kapje die over de clitoris wordt geschoven. Na het aanzetten van de luchtdruk vibrator wordt de clitoris heerlijk verwend door luchtdrukgolfjes die een orgasme in no-time weten op te wekken.

Erg geschikt voor moeilijke klaarkomers

Veel vrouwen hebben moeite met klaarkomen. Dit kan lichamelijk of psychisch bepaald zijn. Wat de reden hiervan ook is, het is erg vervelend om dit te hebben. Met de komst van de luchtdruk vibrator kwamen die vrouwen erachter dat een orgasme krijgen met dit apparaat helemaal niet zo moeilijk meer was. Sterker nog, de modellen  van Womanizer geven zelfs een orgasme garantie. Mede hierdoor is de Womanizer een regelrechte hit op het gebied van revolutionaire vibrators.

Womanizer

Na de komst van de eerste luchtdruk vibrator van Womanizer werd de wereld van sexspeeltjes blij verrast. De Womanizer Pro is alles behalve goedkoop. Voor €189 mag jij jezelf de gelukkige eigenaar noemen van een hypermoderne luchtdruk vibrator. Ondanks dit prijskaartje vloog het eerste model van Womanizer als warme broodjes over de toonbank bij veel sexshops. Na een tijdje hebben de ontwikkelaars van luchtdruk vibrator Womanizer een nieuw model op de markt gebracht. Een luchtdruk vibrator die Womanizer Pro40 heet. Deze luchtdruk vibrator richt zich op een veel breder publiek dan zijn voorganger. Met een prijskaartje van €99 is deze luchtdruk vibrator de helft goedkoper dan de Womanizer Pro en daarmee voor een veel breder publiek aantrekkelijk.

Satisfyer

Satisfyer is net als de Womanizer een luchtdruk vibrator en heeft nagenoeg dezelfde werking. Waarmee Satisfyer zich voornamelijk onderscheidt is het prijskaartje. Waar je bij het goedkoopste model van Womanizer €99 euro moet neertellen, haal je luchtdruk vibrator van Satisfyer al voor slechts €44,95 in huis! Het verschil zit voornamelijk in de afwerking en het materiaal. De Satisfyer voelt net even wat goedkoper aan dan een Womanizer luchtdruk vibrator en dat zie je ook terug in de prijs. Hoewel de Satisfyer Pro2 een relatief goedkope luchtdruk vibrator is, hebben de ontwikkelaars van Satisfyer niet stil gezeten. Eind 2016 kwamen een viertal nieuwe modellen van op markt. Veel mensen hadden duurdere modellen verwacht, maar niets is minder waar. Satisfyer lanceerde een nog goedkoper model, die bij Esupplies voor slechts €31,95 te koop is!

Kenmerken van een luchtdruk vibrator

  • Revolutionair
  • Stimulatie met luchtdrukgolfjes
  • Ook geschikt voor vrouwen die moeite hebben met klaarkomen
  • Veel waterdichte luchtdruk vibrator modellen
  • Relatief stil in gebruik
  • Stimulatie zonder penetratie