Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

Spuitende Dildo's

5 Artikel(en)

per pagina

5 Artikel(en)

per pagina

Spuitende Dildo

Een Spuitende Dildo is, hoe kan het ook anders, een dildo die kan spuiten. Een spuitende dildo wordt ook wel een cumming dildo genoemd en is te vullen met een vloeistof. Met een spuitende dildo boots je de ejaculatie van een man na door in de dildo te knijpen of het spuitje te gebruiken. Het spuitende dildo aanbod bevat dildo's die een realistisch uiterlijk hebben. Maar eerlijk is eerlijk, een realistische dildo maakt jouw momentje nog levensechter als een dildo ook echt kan spuiten! Voel jij jouw hoogtepunt aankomen? Laat de dildo dan heerlijk over je heen spuiten! Het masturbatie moment wordt met een spuitende dildo nog levensechter.

Knijpmodellen

Een spuitende dildo met een intern reservoir is relatief goedkoop en zeer effectief. Een spuitende dildo met reservoir bevat geen slangetje of een extern spuitje maar bestaat slechts uit één stuk. Maar hoe krijg je de vloeistof in je dildo? Vrij simpel: Dompel je dildo onder water en knijp in de schacht. Helaas is een spuitende dildo die uit één stuk bestaat lastig te reinigen van binnen. Het is om deze reden dan ook aan te raden om je dildo alleen te vullen met water.

Met spuit

Een spuitende dildo met een hand spuitje geven je meer controle over het uitspuiten van de vloeistof. Met de ene hand hou je de dildo vast en met de andere hand bedien je het spuitje. Bepaal zelf hoe hard je de dildo laat spuiten. Het grote voordeel van een spuitende dildo met een extern spuitje, is dat je de dildo goed kunt schoonmaken. Ook kan je zien hoeveel vloeistof erin het spuitje zit.

Het gebruik van een spuitende dildo

Een spuitende dildo is eenvoudig in gebruik en maakt  het mogelijk om jouw solo moment een spetterend eind te geven! 

  1. Reinig voor gebruik je spuitende dildo optimaal met bijvoobeeld water of een toycleaner.
  2. Bepaal wat voor vloeistof je wilt gebruiken. Je kunt hierbij denken aan glijmiddel of nepsperma.
  3. Check vooraf of de eventuele slangetjes van de dildo goed bevestigd zijn
  4. Zuig vervolgens de gekozen vloeistof op 
  5. Kies nu het juiste moment om je dildo te laten spuiten
  6. Maak je dildo en slangetjes na gebruik goed schoon om de volgende keer hygiënisch van start te gaan