Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

Waterbasis

Producten 1 tot 21 van totaal 115

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Producten 1 tot 21 van totaal 115

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Glijmiddel op waterbasis 

Glijmiddel op waterbasis is een uitstekend glijmiddel voor vaginale gemeenschap omdat vaginaal vocht zich prima mengt met glijmiddel op waterbasis. Voor anale seks is er speciaal ontwikkeld glijmiddel. Omdat de anus vanuit zichzelf geen vocht aanmaakt is dit glijmiddel vaak iets dikker om te voorkomen dat de anus uitdroogt en of beschadigd.

Voordelen van glijmiddel op waterbasis

Glijmiddel op waterbasis hebben vele voordelen t.o.v. glijmiddel op siliconen basis en zijn daardoor erg populair. Deze glijmiddel zijn vrij neutraal in gebruik. Glijmiddel op waterbasis is gemakkelijk te verwijderen uit kleding en lakens en zijn compatible met alle sexspeeltjes en niet te vergeten met condooms.  Siliconen sextoys worden niet aangetast door dit glijmiddel. Glijmiddel op waterbasis biedt je niet alleen veel glij-plezier maar nog belangrijker dat het ook nog is veilig in gebruik is.

Nadelen van glijmiddel op waterbasis

Elk glijmiddel heeft zijn voor en nadelen en zo heeft glijmiddel op waterbasis ook zij nadelen. Met name om dit glijmiddel in bad gebruiken, heb je een probleem. Dit glijmiddel lost direct op in water zonder iets van de positieven invloeden te merken. Glijmiddelen op waterbasis zijn iets plakkeriger en ben je er iets meer van nodig maar dit rechtvaardigt de veel lagere prijs om deze glijmiddelen aan te schaffen. Om het probleem op te lossen om glijmiddel op waterbasis voor anale seks te gebruiken, hebben veel fabrikanten een anale gel op waterbasis ontwikkeld die veel dikker is.