Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

Rabbit Vibrators

Producten 1 tot 21 van totaal 65

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Producten 1 tot 21 van totaal 65

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rabbit Vibrator Kopen - Rabbit Vibrators Bestellen

Het verschil tussen de traditionele vibrator en een Rabbit Vibrator is dat de Rabit Vibrator een ware multitasker is onder de vibrators. Met zijn plezierige 'konijnen' oortjes stimuleert de Rabbit Vibrator jouw clitoris, terwijl het grote einde van de vibrator de vagina ongekend plezierig weet te masseren. Deze vorm van stimulatie veroorzaakt bij de meeste vrouwen een onvergelijkbaar gevoel wat resulteert in een fantastisch orgasme. Sommige Rabbit Vibrators hebben een roterende schacht waardoor de vagina nog intenser geprikkeld wordt.

Rabbit Vibrator - Doobraak dankzij Sex and the City

Dankzij zijn verschijning in de populaire tv-serie Sex and the City gaf de Rabbit Vibrator definitief zijn commerciële doorbraak. Zo was er een scene waarin een van de hoofdrolspeelsters weigerde haar slaapkamer te verlaten na het proberen van de Rabbit Vibrator. Sindsdien willen veel vrouwen een Rabbit Vibrator in hun bezit hebben. Veel van de Rabbit Vibrators zijn waterdicht, zodat je tijdens het douchen een spannend avontuurtje kan beleven met deze kleine vriend!