Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

Penispompen

Penispompen

Producten 1 tot 21 van totaal 94

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 21 van totaal 94

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Penispomp bestellen | Penispompen kopen

Een penispomp, ook wel een erectiepomp genoemd is een handig hulpmiddel voor het krijgen van een grote en sterke erectie. Een penispomp is een combinatie van een cilinder, slang, een zachte flexibele sleeve en een handpomp. Sommige modellen zijn automatisch waardoor het laatste onderdeel niet van toepassing is. Wanneer de penis door de sleeve naar binnen is geschoven kan je beginnen met pompen. Door het pompen zal er een vacüum werking optreden waardoor er meer bloed naar de zwellichamen in de penis wordt gestroomd. De penis zal hierdoor groter en sterker worden. 

Wanneer je last hebt van erectiestoornissen kan een penispomp een prima alternatief zijn voor erectiepillen. Hoewel het resultaat in de meeste gevallen niet blijvend is, kan je met een penispomp toch een prima resultaat boeken.

Veel penispompen zijn voorzien van een transparante cilinder waardoor je direct het resultaat kunt zien. Sommige modellen zijn uitgerust met een drukmeter waarop de druk eenvoudig is af te lezen. Sommige mannen vinden het prettig / leuk om te zien wat er allemaal gebeurd in de cilinder.

Kenmerken van een penispomp

 • Effectief attribuut voor het krijgen van een grote en sterkere penis
 • Opgebouwd uit een cilinder, pomp, slang en een sleeve
 • Verkrijgbaar in handmatige- en elektrische modellen
 • Een prima alternatief voor erectiepillen
 • Veel opties voor kleuren en materiaalsoorten
 • Veel losse onderdelen verkrijgbaar

Als genotsmiddel

De zuigende werking van penispompen worden door veel mannen vergeleken met een blowjob. Hierdoor is het ook een heerlijk instrument om erbij te pakken wanneer je jezelf wilt verwennen! Mede hierdoor worden penispompen ook veel gebruikt door mannen zonder erectieproblemen. Sommige modellen worden geleverd met een sleeve in de vorm van een mond. Hierdoor wordt komt een imitatie blowjob nog dichter in de buurt bij een echte! De mogelijkheden zijn enorm als het gaat om penispompen.

Wanneer je een penispomp wilt aanschaffen is het van belang om jezelf de vraag te stellen waarvoor je het apparaat wilt gebruiken. Heb je last van erectieproblemen en wil je zelf kunnen pompen? Kies dan een handmatige penispomp. Hou je er niet van om zelf te pompen? Dan kan je kiezen voor elektrische penispompen die automatisch de lucht uit de cilinder zuigen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Blader gerust door ons assortiment penispompen en maak je keuze.

Met drukmeter

Penispompen uitgevoerd met drukmeter zijn erg handig wanneer je nauwlettend de druk in de cilinder in de gaten wilt houden. Je kan op de meter goed aflezen hoe de druk in de cilinder wordt opgebouwd. Daarnaast kan je direct aflezen wanneer de penispomp teveel vacuüm zuigt. Je favoriete druk kan je bijvoorbeeld noteren zodat je bijvoorbeeld bij een volgende sessie precies weet welke druk je nodig bent.

Penispomp | Werkt het als een penisvergroter?

Er zijn veel geruchten over de penispomp dat het zal werken om je penis te vergroten. Maar is het ook echt zo? Er zijn onderzoeken gedaan met de penispomp. Hieruit bleek dat de conditie van de penis wordt verbeterd en een erectie makkelijker tot stand komt. In sommige gevallen bleek ook dat er sprake was van een penisvergroting. Of dit voor jou ook zal gelden, is een kwestie van uitproberen. In ieder geval is de penispomp een heerlijke sextoy om mee te spelen.

Losse onderdelen

Wanneer er onderdelen van je penispomp stuk raken, dan is het niet gezegd dat je gelijk een nieuwe penispomp hoeft aan te schaffen. Bij ons kan je verschillende losse onderdelen kopen voor je penispomp. Hierbij kan je denken aan losse slangen, cilinders en sleeves.

Is een penispomp veilig?

Een penispomp is relatief veilig in gebruik. Wanneer je een penispomp hebt aangeschaft is het natuurlijk niet de bedoeling dat je je helemaal suf gaat pompen. Let erop dat je per keer je penispomp nooit langer dan 20 - 30 minuten gebruikt. Doe je dit toch langer, dan kunnen er kleine beschadigingen zoals bloeduitstortingen aan de penis ontstaan. Hoewel dit niet altijd direct voor het blote oog zichtbaar is, kunnen er toch beschadiginen ontstaan. Lees daarom voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing goed door om op een veilige manier je penispomp te gebruiken. Maak na gebruik je penispomp altijd hygiënisch schoon met bijvoorbeeld water en zeep of een speciale toycleaner.