Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

Cockringen

Producten 1 tot 21 van totaal 278

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Producten 1 tot 21 van totaal 278

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Cockring Bestellen | Online Cockringen Kopen

Een Cockring, ook wel bekend als penisring is een ring die om de slappe of half slappe penis geschoven wordt waardoor de bloedvaten worden afgekneld. Hierdoor kan het bloed in de stijve penis niet weg waardoor de erectie langer zal duren. Ook zal de penis gevoeliger zijn. Iedere prikkeling zal intenser aanvoelen. Een cockring kan om meerdere manieren gedragen worden. Naast het plaatsen van een cockring om de schacht van de penis is er ook een manier om een cockring achter de balzak te plaatsen. Hierdoor zal de cockring op z'n plek blijven en zal niet van de penis af kunnen glijden.

Leren Cockring bestellen

Een leren cockring is volledig verstelbaar. Je zal met deze cockring altijd de juiste pasvorm vinden. Veel cockringen kun je pas afdoen wanneer de penis weer slap is. Dit is voor veel mannen een groot nadeel omdat er velen beweren moeilijk klaar te kunnen komen bij het dragen van een cockring. Met een leren cockring is dit probleem compleet verholpen. Je kan namelijk vlak voor het klaarkomen de cockring los trekken.

Metalen Cockring bestellen

Wanneer je kiest voor een metalen cockring is het belangrijk te weten welke maat cockring je nodig bent. Een metalen cockring is niet rekbaar. Wanneer je een te kleine cockring om je penis plaatst, kan het pijn gaan doen. Wanneer je een te grote cockring neemt, kan de ring weer afglijden. Wij geven je hierom de volgende handige tip om de diameter van je penis op te meten.

Meet de omtrek van je harde penis in erectie op met bijvoorbeeld een koord of iets dergelijks. Om de juiste diameter te bepalen deel je de gemeten omtrek door 3.14 (pi). Wil je een goed resultaat? Neem dan een cockring die net iets kleiner uitvalt dan de gemeten diameter. Bijvoorbeeld: De penis heeft een omtrek van 15cm. Je deelt dit door 3.14. De diameter is dan 4.78cm. Een cockring met een diameter van 4.50cm zal voor een penis met een omtrek van 15cm perfect passen.

Is het dragen van een Cockring gezond?

Het dragen van strakke cockring bij een penis in erectie mag niet langer worden gedragen dan 30 minuten. Draag je een cockring langer dan 30 minuten, dan heb je kans op beschadigingen aan de bloedvaten. Ook kan door langdurig gebruik van een cockring de bloedsomloop van de penis hinderen, wat schadelijk kan zijn. Ook is het reinigen van een cockring erg belangrijk. Doe dit dan ook altijd met onze speciale toycleaners. Water doodt de bacteriën niet of nauwelijks. Zeep is zowel schadelijk voor het materiaal als de penis, eikel of vagina.