Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

G-Spot Vibrator Kopen | Goedkope G Spot Vibrator Bestellen

G-SPOT VIBRATOR

Een g-spot vibrator, ook wel gspot stimulator genoemd is de perfecte toy voor het bereiken van het veelbesproken g-spot orgasme. Hoeveel vrouwen hoor je wel niet praten over dit onderwerp? Er zijn genoeg vrouwen die er openlijk voor uitkomen dat zij nog nooit in hun leven vaginaal zijn klaar gekomen. Speciaal voor deze vrouwen is de g-spot vibrator uitgevonden. Op deze manier kan de vrouw op haar eigen gemak de ontdekkingsreis maken naar een heerlijke g-spot orgasme zodat ook zij er over mee kan praten.

De veelbesproken g-spot is een erogene zone van de vrouw,  een speciaal plekje in de vagina van de vrouw die opzwelt wanneer er sprake is van seksuele opwinding. Waar zit de g-spot? De g-spot bevindt zich op drie á vijf centimeter vanaf de ingang van de vagina. De g-spot zelf is maar enkele centimeters groot. Dit verklaard waarschijnlijk ook direct waarom de g-spot voor zoveel vrouwen vaak moeilijk te vinden is. Om de g-spot makkelijk te kunnen bereiken en te stimuleren kan je het beste gebruik maken van een g-spot vibrator. Een g-spot vibrator is een vibrator met een lichte kromming in zijn schacht die door zijn speciale vorm zonder moeite de g-spot weet te bereiken. Helemaal wanneer jij als vrouw moeite hebt met het vinden van de g-spot zal jij het super fijn vinden om dit een eerste keer in je eentje te kunnen doen, en dan is een speciale g-spot vibrator echt een uitkomst. Met deze speciale vibrator kan jij je namelijk geheel terug trekken en in je eentje de ervaring opdoen. Een vrouw weet bij haar zelf namelijk altijd precies waar haar gevoelige plekjes zitten en dus is het het meest logische dat ze ook in haar eentje de ontdekking met haar g-spot moet aangaan. Tevens zal het voor veel vrouwen minder druk opleveren als ze enkel in gezelschap van haar g-spot vibrator op zoek gaat naar haar g-spot en zal ze sneller tot een heerlijk g-spot orgasme komen. Als ze een aantal keer in haar eentje heeft mogen genieten van dit unieke gevoel en zij precies weet hoe, wat en waar kan zij haar speciale vibrator gaan voorstellen aan haar partner zodat ook de partner kan leren hoe de toy bij haar te gebruiken.

G-SPOT VIBRATOR AANBOD

Producten 1 tot 21 van totaal 48

per pagina

Producten 1 tot 21 van totaal 48

per pagina

Alle g-spot vibrators >

WAAROM EEN G-SPOT VIBRATOR?

Er is maar een klein percentage vrouwen die het al kunnen, een orgasme krijgen via het stimuleren van de g-spot. Maar wanneer ze eindelijk zover zijn dat ze hun speciale plekje hebben gevonden, al dan niet door het gebruik van een vibrator kunnen ze hun geluk niet te boven. Een g-spot orgasme voelt heel anders dan een clitoraal orgasme, dat laatste geeft een elektrisch-achtig, snel opbouwende en enigszins oppervlakkige spanning. Een orgasme via de g-spot of vaginaal orgasme zal zich langzaam uitbreiden, is meer gedempt maar voelt veel dieper en veel intenser. Omdat het hoogtepunt langzaam komt opzetten hebben vrouwen vaak niet door dat ze wel degelijk in staat zijn om een orgasme via de g-spot te kunnen krijgen en wordt er eigenlijk te snel gestopt met het stimuleren van de g-spot. Dit wordt juist afgeraden, wanneer jij als vrouw het gevoel hebt dat het je allemaal teveel wordt, moet je juist door gaan met stimulatie, laat je vibrator gewoon verder het werk doen en wacht tot je compleet verrast wordt door een ongekend hoogtepunt. 

Zoals gezegd is de g-spot vaak moeilijk te vinden. Met een g-spot vibrator heb je dit probleem niet meer. Je kan dus zonder een hoop speurwerk direct beginnen met het stimuleren van jouw g-spot. Het stimuleren van de g-spot met deze speciaal gevormde toy resulteert vaak in een sneller en hefiger orgasme. De beleving van een orgasme vanuit de g-spot is anders dan een orgasme vanuit de clitoris. Een g-spot orgasme kenmerkt zich dat het orgasme zich langzaam uitbreidt door het lichaam en resulteert in een diepere opwinding. Wil jij ook een hefiger orgasme beleven? Dan is een g-spot vibrator echt wat voor jou!

Door het gebruik van een g-spot vibrator vergroot je de kans op een vaginaal orgasme aanzienlijk. Het speeltje heeft een gebogen kop. Door deze bocht kan het speeltje in de vagina goed de g-spot bereiken en masseren. Met dit bijzonder vormgegeven seksspeeltje ligt dan ook niet alleen een g-spot orgasme binnen handbereik, ook spuitend klaarkomen behoort tot de mogelijkheden! Lang heeft men gedacht dat het vocht wat vrijkomt bij het spuitend kaarkomen urine is, maar studies hebben uitgewezen dat dit zeker niet het geval is. het vocht wat vrijkomt heeft dezelde samenstelling als prostaatcomponent als mannelijk sperma.

Kenmerken van een G-spot Vibrator

  • Gebogen kop
  • Voor stimulatie van g-spot
  • Heftige orgasmes
  • Groot aanbod
  • Verschillende materiaalsoorten

 

G-SPOT VIBRATOR KOPEN

Wanneer je opzoek bent naar een g-spot vibrator ben je bij Esupplies.nl bij het juiste adres. Door het grote aanbod vind jij binnen enkele muisklikken jouw perfecte toy voor g-spot stimulatie. Of je nu een g-spot toy zoekt in een bepaalde kleur, maat of vorm, Esupplies.nl heeft het allemaal! Daarnaast zal jij bij ons nooit teveel betalen voor jouw speciale vibrator. Wij hanteren namelijk altijd de scherpste prijzen. Je hebt al een g-spot vibrator voor slechts €6,95!

Het verschil in g-spot vibrators is groot.

Je hebt veel verschil in g-spot vibrators. Daarom is het verstandig om, wanneer jij van plan bent om deze aan te schaffen je te gaan verdiepen in de verschillende soorten  vibrators en wat precies bij jou past.

Allereerst is er het verschil in materiaal. 


ABS (plastic)
Sexspeeltjes, gemaakt zijn van ABS, zijn vaak hard en glad en geven vibraties ook harder en dieper door dan zachte speeltjes. Het materiaal is goedkoop te produceren en daardoor zijn deze toys doorgaans goed betaalbaar. Perfect voor vrouwen die niet meteen veel willen uitgeven aan een toy, of voor de vrouw die het eerst goedkoop willen uitproberen.

Siliconen
Vibrators van siliconen voelen heerlijk zacht en soepel aan. Het materiaal lijkt qua gevoel een beetje op de huid en is zeer flexibel. Ook voor de buigzame speeltjes wordt vaak siliconen gebruikt. Dit materiaal is perfect voor vrouwen die het niet fijn vinden om plastic materiaal naar binnen te brengen.

Glas
Vibrators van glas zijn zeer stevig en dus heel duurzaam in gebruik. Leuk aan dit materiaal is het feit dat het de temperatuur lang vast kan houden. Je kunt je speeltje bijvoorbeeld in de koelkast leggen voor je het gebruikt of even onder de warme kraan houden, ook wel temperature play genoemd. tevens is dit materiaal geschikt voor vrouwen die snel last hebben van irritaties. Daar zullen ze bij glazen g-spot vibrators geen last van hebben. Ook is een g-spot vibrator van glas beter en hygiënischer te reinigen.

Daarnaast heb je ook verschil in design en vibratie.

Je hebt g-spot vibrators in de vorm van een penis maar voor de vrouwen die juist daar niet van houden heb je ook g-spot vibrators die een abstract design hebben, waarvan je haast niet kan zien dat het hier om een seksspeeltje gaat. Tevens heb je de keuze uit verschillende vibratie standen, zowel dubbele als zelfs drieddubbele stimulatie behoort tot de mogelijkheden. 

Voor vrouwen die voor het eerst gaan experimenteren met g-spot stimulatie zal een toy die zich enkel op de g-spot richt fijn zijn. Hierdoor kan zij zich goed richten op het gevoel die de g-spot stimulator teweeg zal brengen op haar g-spot en zal ze snel merken wanneer haar g-spot orgasme in de buurt komt......

Wanneer ze al wat meer ervaren is en ze een stapje verder wil gaan zal dubbele of zelfs driedubbele stimulatie een extra demensie geven. Zo zijn er verschillende modellen te koop met een extra stimulator voor de clitoris, maar ook modellen met extra stimulans voor zowel clitoris als ook de anus.

Alle g-spot vibrators hebben een gebogen kop. maar per vibrator zal zelfs de kop behoorlijk verschillen van vorm. Zo heb je modellen met een ronde kop, in de vorm van een knikker welke ideaal is wanneer jij meer druk wilt uitoefenen op jouw g-spot. De g-spot vibrators met een kromming in hun schacht zijnn meer geschikt voor gericht stimulatie. Je kan er ook voor kiezen om een model aan te schaffen die een buigzame schacht heeft, op deze manier kan jij zelf bepalen in hoeverre de schacht gebogen moet zijn om perfect jouw g-spot te kunnen raken. 

G SPOT VIBRATOR BESTELLEN

Bestel veilig jouw g spot vibrator op esupplies.nl en ontvang jouw bestelling de volgende dag al in huis! De aankoop van een g spot vibrator is niet echt iets om te delen met je vrienden. Daarom wordt jouw bestelling 100% discreet verpakt in een blanco doos. Niemand komt te weten dat jij een toy bij ons hebt besteld. Ga zorgvuldig om met jouw nieuwe aankoop. Maak de toy daarom regelmatig schoon met een speciale toycleaner. Je wilt tenslotte toch hygiënisch te werk gaan met jouw nieuwste aankoop? Liever een andere vibrator? Klik hier voor onze uitgebreide vibrator pagina.