Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

Tampons

10 Artikel(en)

per pagina

10 Artikel(en)

per pagina

BEPPY TAMPONS BESTELLEN

Beppy Tampons zijn tampons die speciaal gemaakt zijn om gewoon seks te kunnen hebben! Een Beppy Tampon is niet voorzien van een touwtje waardoor deze tampon naast seks ook erg geschikt is voor sporten of een bezoekje aan de sauna. Beppy Tampons passen zich aan het lichaam van de vrouw wat deze tampon erg comfortabel maakt. De Wet Beppy Tampon is erg comfortabel in te brengen doordat deze tampon is bevochtigd met Lacta-gel. De Beppy Tampon is ontwikkeld door een vrouwelijke ingenieur in samenwerking met de TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam.

BEPPY TAMPON DISCREET KOPEN

Natuurlijk is het begrijpelijk dat je een Beppy Tampon liever anoniem wilt kopen. Bij Esupplies.nl begrijpen wij dat volledig. Om deze reden worden Alle tampons bij Esupplies.nl 100% discreet verpakt en verzonden. Ook heb je bij ons de mogelijkheid om je gewenste aflevermoment / afleverlocatie te kiezen.