☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 22:00 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

FLESHLIGHT KOPEN

FLESHLIGHT

Wat is een Fleshlight? Een Fleshlight is een masturbator die super echt aanvoelt en uitziet. Een Fleshlight wordt gezien als de beste replica van de anus, vagina en mond. De Fleshlight is ook de meest verkochte sextoy die speciaal is ontworpen voor mannen. Wereldwijd zijn er meer dan 4 miljoen Fleshlights verkocht. Veel pornosterren hebben zich beschikbaar gesteld om een replica van hun anus, mond of vagina te laten maken voor Fleshlight. Een Fleshlight voelt levensecht aan dankzij het gebruik van het 'Real Feel Super Skin' materiaal. Hierdoor voelt de Fleshlight dan ook aan als een echte vagina, mond of anus. 

FLESHLIGHT KOPEN

Een Fleshlight kopen tegen de scherpste prijzen doe je bij Esupplies. Hier koop je jouw Fleshlight in de vorm van een mond, anus of vagina. De Fleshlight kan je over het algemeen herkennen aan een behuizing die doet denken aan een zaklamp. Een Fleshlight is dé ultieme sextoy voor mannen!

FLESHLIGHT BESTELLEN

Een Fleshlight bestel je bij Esupplies snel, veilig en 100% discreet. Wanneer je jouw favoriete Fleshlight bij ons hebt besteld, ben jij er zeker van dat jouw Fleshlight 100% discreet verzonden wordt. Wil je jouw Fleshlight liever afhalen op een afhaallocatie? Maak dan gebruik van onze PakjeGemak service.

Fleshlight kopen