☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 22:00 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

GLIJMIDDEL

GLIJMIDDEL DISCREET KOPEN

Glijmiddel is een handig iddel om het vrijen een stuk comfortabeler te maken. Glijmiddel maakt alles zachter en intiemer. Ook voor een vluggertje kan glijmiddel ideaal van pas komen. Voornamelijk dient glijmiddel om de seks comfortabeler en soepeler te laten verlopen. Het kan voorkomen dat de vagina wat droog blijft. Dat kan optreden op latere leeftijd, na de zwangerschap, overgang of door medicijngebruik. Dit zijn een aantal oorzaken die de toevoer van vocht in de vagina afnemen. Penetratie in een droge vagina kan pijnlijk zijn. Gelukkig is er glijmiddel verkrijgbaar in vele soorten. Bij de meeste glijmiddel zijn een paar druppeltjes al voldoende om de vagina vochtig genoeg te maken. Maar ook voor mannen die condooms gebruiken kan extra glijmiddel erg prettig zijn.

GLIJMIDDEL BESTELLEN

GLIJMIDDEL OP WATER BASIS

Glijmiddel op water basis betaat uit water, glycerine en heeft het voordeel dat dit glijmiddel geen schade aanbrengt aan condooms en sexspeeltjes. Ook is glijmiddel op waterbasis makkelijk af te wassen. Het nadeel van glijmiddel op waterbasis is dat het glijmiddel na verloop van tijd opdroogt en wordt opgenomen in de huid. Hierdoor is glijmiddel op waterbasis minder geschikt voor massages. Zorg bij glijmiddel op waterbasis dan ook dat je altijd voldoende glijmiddel hebt.

GLIJMIDDEL OP SILICONEN BASIS

Glijmiddel op siliconen basis kan prima gebruikt worden voor een heerlijke erotische massage.Glijmiddel op siliconen basis drootgt niet uit en wordt niet opgenomen in de huid. Dit zijn twee grote voordelen van glijmiddel op siliconenbasis. Een paar druppeltjes van dit glijmiddel kan al voldoende zijn. Let er wel op dat niet alle siliconen glijmiddel goed samen gaat met siliconen sexspeeltjes en condooms. In sommige gevallen wordt aangegeven dat glijmiddel op waterbasis condom safe is. Let op dat dit nog niets zegt over de combinatie van glijmiddel op siliconen basis met sexspeeltjes. Voor het afwassen van glijmiddel op siliconen basis kan je het beste een beetje water en zeep gebruiken. Seks in het water is erg leuk en opwindend. Helaas neem water vocht van de vagina weg waardoor seks in het water een verhoogde wrijving met zich meebrengt. Glijmiddel op siliconen basis is een erg geschikt glijmiddel om seks in het water te kunnen hebben. Glijmiddel op sliconen basis laat zich namelijk niet oplossen in water. Pas wanneer je dit glijmiddel met zeep afwast zal het verdwijnen. Kijk natuurlijk goed uit wanneer je glijmiddel gemorst hebt op de vloer. Dit kan extreem glad zijn.