Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

Sexspeeltjes

Producten 43 tot 63 van totaal 2606

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Producten 43 tot 63 van totaal 2606

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sexspeeltjes Kopen

Sexspeeltjes zijn vandaag de dag erg populair bij zowel mannen als vrouwen. Sexspeeltjes zijn gemaakt om het seksleven een boost te geven. Het eerste wat er waarschijnlijk in je op komt als er over sexspeeltjes gepraat wordt zijn dildo's en vibrators. Deze sexspeeltjes zijn één van de meest populairste speeltjes voor vrouwen en mannen. Vroeger kon je sexspeeltjes kopen via een catalogus waarna je dagen moest wachten op de postbode. Tegenwoordig ligt dat geheel anders. Je kan lekker vanuit je luie stoel sexspeeltjes online bestellen met super snelle levertijden, zo ook bij Esupplies.

De ontwikkeling van sexspeeltjes

Net als bij alle andere producten ontwikkelen sexspeeltjes zich ook en passen hedendaagse techniek toe om sexspeeltjes zeer geavanceerd te maken. Waar je het vroeger moest doen met een enorme brommende vibrator, kan je tegenwoordig erg discreet te werk gaan met een fluisterstille en zelfs waterdichte vibrator. Neem bijvoorbeeld de producten van Womanizer en Satisfyer. Deze zogeheten clitoris vibrators maken gebruik van technische hoogstandjes zoals luchtdrukgolven. Hierbij krijgt clitorale stimlatie een geheel nieuwe wending. Vrouwen kunnen de opening van de Womanizer of Satisfyer over de clitoris plaatsen waarna ze kennismaken met een geheel nieuwe manier van verwenning.

Smartphone sexspeeltjes

Naast deze high tech sexspeeltjes kijken steeds meer ontwikkelaars naar de mogelijkheden om sexspeeltjes te synchroniseren met smartphones. Dit zijn zogeheten app gestuurde sexspeeltjes. Steeds meer sexspeeltjes maken gebruik met een WiFi of Bluetooth verbinding om de functies van sexspeeltjes te kunnen bedienen met een smartphone. Vooral bij partners die door werk tijdelijk van elkaar gescheiden worden is dit een ware uitkomst. Op kilometers afstand kan je bijvoorbeeld een masturbator en vibrator met elkaar synchroniseren waardoor je in feite gewoon seks met elkaar kunt hebben!

Vibrators

Zoals gezegd zijn vibrators en dildo's nog steeds de populairste sexspeeltjes. Een vibrator geeft masturbatie een extra boost waardoor orgasmes sneller behaald kunnen worden. Om aan elke seksuele behoefte te kunnen voldoen zijn vibrators in talloze uitvoeringen verkrijgbaar. Zo zijn er standaard vibrators waarmee je een vibrerende penetratie teweeg brengt. Zoek je een vibrator waarmee je zowel kunt penetreren als je clitoris kunt stimuleren, dan kom je automatisch terrecht bij een zogeheten tarzan vibrator of een rabbit vibrator. Zoek je een vibrator waarmee je enkel de clitoris wilt verwennen, dan zit je bij een clitoris vibrator helemaal bij het juiste adres. Welke vibrator je ook kiest, bij Esupplies kom je alle vibrators tegen.

Wand vibrators

Deze bijzondere vibrators worden ook wel massagers genoemd. Dit komt dat deze grote staven voorheen bedoeld waren voor massages om de spieren los mee los te maken. Maar vrouwen ontdekten al gauw dat deze grote vibrator ook geschikt was voor andere doeleinden. Een wand vibrator kenmerkt zich door het grote formaat en erg krachtige vibraties waardoor een orgasme zeer snel behaald kan worden. De meest populairste wand vibrator is de Fairy. En Wand Vibrator behoort tot de meest populaire sexspeeltjes voor vrouwen.

Dildo's

Zoek je een sexspeeltje in de vorm van een penis, dan kom je automatisch direct terrecht bij een dildo. Een dildo heeft de feels en looks van een echte penis en is gemaakt voor anale of vaginale penetratie. Dildo's zijn verkrijgbaar in ontzettend veel soorten, maten, kleuren en materialen. Een dildo is naast de vibrator het meest gebruikte sexspeeltje bij zowel vrouwen als mannen. Het belangrijkste verschil tussen een dildo en een vibrator is dat de dildo niet kan vibreren.

Cockringen

Een cockring is een relatief goedkoop en zeer effectieve sexspeeltjes voor mannen en houdt de penis langer in erectie. Een cockring wordt om de scacht van de penis geschoven. Doordat de cockring een knellende werking heeft zal het bloed in de penis op zijn plek blijven waardoor de penis langer in erectie zal blijven. Hierdoor is de cockring een prima middel bij mannen met erectieproblemen. Naast dit gegeven kan een cockring ook dienen als een genotsmiddel. Denk hierbij aan een vibrerende cockring. Deze handige sexspeeltjes geven een extra impuls bij zowel de man als de vrouw.

Anaal sexspeeltjes

Hoewel anale seks bij velen een taboe is, proberen steeds meer vrouwen en mannen anaal sexspeeltjes uit. De anus is een gevoelig plekje van het menselijk lichaam en penetratie hiervan wordt als zeer erotisch ervaren. Anaal sexspeeltjes weten de anus op sensationele manieren te prikkelen. Denk hierbij aan een buttplug, anaal beads of anaal vibrators. Al deze sexspeeltjes geven mannen en vrouwen een heerlijke boost aan hun seksleven. Anaal sexspeeltjes kenmerken zich voornamelijk door de spitse kop die naar beneden breed afloopt. Dit maakt inbrengen gemakkelijk en niet mogelijk om naar binnen te schieten.

Penispompen

Een penispomp wordt ook wel penisvergroter genoemd en zijn één van de populairste sexspeeltjes bij mannen. Een penispomp maakt het mogelijk om de penis tijdelijk te vergroten om vervolgens heerlijk te kunnen genieten van extra gewonnen centimeters. Met een penispomp creëer je een vacuüm werking waardoor er meer bloed in de zwellichamen van de penis stroomt. Dit resulteert in een grotere en sterkere erectie. Naast dit gegeven is de zuigende werking van penispompen een erg lekker dat vergeleken kan worden met een blowjob.

Vagina Sexspeeltjes

Vagina sexspeeltjes zijn spannende spannende sexspeeltjes die zich onderscheiden van vibrators en dildos. Vagina sexspeeltjes geven masturbatie een heerlijke boost. Denk bijvoorbeeld aan een compact trilei die je overal mee naartoe kunt nemen. Daarnaast behoren vagina balletjes ook tot deze categorie. Hiermee kan je je bekkenbodemspieren trainen door de balletjes zo lang mogelijk in je te houden. Ook mini vibrators zijn erg fijne vagina sexspeeltjes waar vrouwen geen genoeg van kunnen krijgen. Deze kleine deugnieten weten vrouwen op de meest sensationele manier een orgasme te bezorgen en zijn dankzij het compacte formaat de ideale vriend om mee te nemen op reis!

Sexspeeltjes voor koppels

Samen genieten van sexspeeltjes is voor velen een ultiem verlangen. Met sexspeeltjes voor koppels kom je alle sexspeeltjes tegen die je samen kunt gebruiken. Denk hierbij aan zogeheten partner vibrators waarbij penetratie van de man gewoon mogelijk is door het unieke ontwerp. Samen kan je intens genieten van heerlijke vibraties. De meest bekende koppel vibrator is de We-Vibe. Naast deze vibrerende sexspeeltjes kom je in deze categorie ook spannende schommels tegen waarbij de meest ondenkbare standjes mogelijk worden gemaakt.

Masturbators

Masturbators zijn spannende sexspeeltjes die speciaal bedoeld zijn voor mannen die het solo momentje een extra boost willen geven. Een masturbator kan de vorm hebben van een anus, mond of vagina. De meest bekende masturbators zijn de exemplaren van Fleshlight waarbij pornosterren model hebben gestaan om waanzinnige replica's van hun vagina, anus of mond te laten maken. Deze bijzondere masturbators geven een levensechte ervaring op het gebied van penetratie en behoren daarmee tot onze toppers.

Sexspeeltjes Bestellen

Welke type sexspeeltjes je ook besteld, ze worden allemaal geheel discreet verpakt en verzonden. Hierdoor komt niemand erachter dat jij een vibrator, dildo of andere sexspeeltjes hebt besteld. Ook profiteer je bij Esupplies elke dag van waanzinnige kortingen op alle sexspeeltjes (dus ook vibrators). Kortom, denk je aan vibrators of andere sexspeeltjes dan zeggen wij Esupplies.nl!