☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 22:00 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

Venicon for Men

Venicon for Men

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

€ 8,95

Productinformatie

Venicon for Men

 

Venicon for Men helpt op natuurlijke wijze de seksuele prestaties verbeteren doordat het de seksuele prestaties, het libido, het erectievermogen, de seksualiteit en de energievoorziening van het lichaam ondersteunt.

Deze unieke formule op basis van kruiden, vitamines en mineralen, bevorderen het sexuele verlangen en biedt een optimale ondersteuning voor het lichaam.

 

Wat zit er allemaal in*:

Maca Root Powder (ook wel omschreven als een plantaardig afrodisiacum) verhoogd seksueel verlangen en de erectie wordt gestimuleerd.

Niacin speelt een belangrijke rol in een gezonde werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan een optimale energievoorziening van het lichaam.

Tribulus Terrestris versterkt de seksuele reflexen en de lust en kan een stimulerend effect hebben op een verhoogd libido.

Nettle Leaf is actief betrokken bij het stimuleren van seksuele verlangens, doordat dit kruid zorgt voor een constant niveau van testosteronconcentraties in het lichaam.

Catuaba Bark Extract stimuleert de genitaliën en bevordert een verhoogde afgifte van geslachtshormonen. Ook Siberian Ginseng, Zink en Oats ondersteunen de afgifte van geslachtshormonen.

American Ginseng en Ginger Root hebben een positief effect op het libido en de lichamelijke prestaties.

Muira Puama verbetert de bloedsomloop van het lichaam en de bloedtoevoer naar de sex organen. Ook Cayenne Pepper en L-arginine stimuleren de doorbloeding van de penis, wat een ondersteunende werking heeft op het erectievermogen en de seksuele prestaties.

Kola Nut en Cafeïne dragen bij aan een gezonde energievoorziening van het lichaam en aan het uithoudingsvermogen. Calcium is een essentieel mineraal voor het goed functioneren van de spieren, het geleiden van prikkels naar de zenuwen en voor een optimale energievoorziening.

 

Ingrediënten per 2 tabletten: vulmiddel: E460, 268mg Maca (Lepidium meyenii), 116mg Calcium (als Calciumcarbonaat) (15%ADH*), 84mg Catuaba (Erythroxylum catuaba), 84mg Muira puama(Ptychopetalum olacoides), Coating: HPMC; kleur: E172; (carrier: Triacetin) Carnuabawas; Talk), antistollingsmiddelen: E570, E572, E551, 68mg L-Arginine, verdikkingsmiddel; E468, 50mg Niacine (als Nicotinamide) (313% ADH*), 50mg Kolanoot (Cola acuminata), 50mg Haver (Avena Sativa), 50mg Grote brandnetel (Urtica dioica), 50 mg Pompoenzaad, 40mg Cayennepeper (Capsicum annuum), 40mg Tribulus terrestris-extract, 40mg Gember (Zingiber officinale), 34mg Amerikaanse ginseng (Panax quinquefolius), 34mg Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus), 34mg ginseng (Eleutherococcus senticosus) 34mg Sarsaparilla (Smilax aristolochiifolia), 20mg Cafeïne, 20mg Rundvlees-extract, 10 mg Zink (Als Zinkglocunaat) (100% ADH*) *ADH: Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid 

* Deze informatie is geheel vrijblijvend; er kunnen geen rechten aan worden ontleend

Meer informatie

Hoofdtitel Nvt
Sku 11510814.92
EAN 8718546540806
Merk Cobeco

Schrijf een review over dit product

U recenseert: Venicon for Men

Schrijf een review over dit product

U recenseert: Venicon for Men