Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

Venicon for Women

Venicon for Women

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

€ 8,95

Productinformatie

Venicon for Women

 

Venicon For Women ondersteunt de seksuele lustgevoelens en de vrouwelijke seksualiteit. Tevens vermindert het vermoeidheid en ondersteunt in een gezonde energievoorziening van het lichaam.

Venicon for Women is speciaal ontwikkeld voor de seksuele behoeften van de vrouw en door de unieke uitgebalanceerde formule op basis van hoogwaardige kruiden, vitamines en mineralen, geeft Venicon jou meer energie. Ook heeft het natuurlijk lustopwekkende eigenschappen, waardoor het seksuele verlangen toeneemt.

 

Inhoud Venicon for Women*:

Maca Root Powder (een plantaardig afrodisiacum) geeft een effectieve seksuele stimulans, waardoor een verhoogd seksueel verlangen wordt ervaren.

Niacin is belangrijk voor een gezondere werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan een optimale energievoorziening van het lichaam.

Tribulus Terrestris, Sarsaparilla, Pumpkin Seed, Nettle Leaf, Catuaba Bark, Siberian Ginseng, Zink en Oats ondersteunen de aanmaak en afgifte van hormonen. Zij helpen ook bij het reguleren van de concentratie van seksuele hormonen, waaronder testosteron. Deze hormonen zijn belangrijk voor de instandhouding van het natuurlijke seksuele verlangen bij zowel mannen als vrouwen.

American Ginseng en Ginger Root hebben een positief effect op het libido en de lichamelijke prestaties.

Muira Puama verbetert de bloedsomloop in het lichaam en tevens de bloedtoevoer naar de sex organen.

Cayenne Pepper en L-arginine stimuleren een optimale bloedtoevoer van de geslachtsorganen, hetgeen bijdraagt aan het vergroten van het seksuele verlangen.

Kola Nut en Cafeïne dragen bij aan een maximale energievoorziening van het lichaam en gaan vermoeidheid tegen.

Calcium is een essentieel mineraal voor onder andere het goed functioneren van de spieren en het geleiden van prikkels naar de zenuwen.

 

- Neem ongeveer 30 minuten voor de sex 1 á 2 tabletten in met voldoende water (niet meer dan 2 tabletten per 24 uur). De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.

- Bevat gluten. Dit is een vitamine-, kruiden-, mineralen- en aminozuurpreparaat. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

- Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen.

- Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.

 

* Deze informatie is geheel vrijblijvend; er kunnen geen rechten aan worden ontleend

Meer informatie

Merk Cobeco
Sku 11510813.92
EAN 8718546540813

Schrijf een review over dit product

U recenseert: Venicon for Women

Schrijf een review over dit product

U recenseert: Venicon for Women