☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 22:00 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

VIBRATOR KOPEN

6 TIPS DIE NUTTIG ZIJN VOOR HET KOPEN VAN EEN VIBRATOR

Een vibrator kopen kan net zo moeilijk zijn als daten via het internet. Onhandig, een enorm aanbod en ook nog eens lastig om de beste vibrator te kunnen onderscheiden van het grote aanbod. Wat is het verschil tussen een vibrator die werkt op batterijen of via een plug die wordt aangesloten op de computer of adapter? Is de spanning echt belangrijk? En moet ik een vibrator kopen die op een penis lijkt? Net als andere luxe producten die je aanschaft moet je goed nadenken tijdens het kopen van een vibrator. Als je investeerd in een vibrator, investeer je namelijk in persoonlijk genot. Daarom is het belangrijk om de volgende 6 tips rustig door te lezen.

1- DE VORM VAN DE VIBRATOR

Wanneer men aan een vibrator denkt, is vaak het eerste wat in men opkomt een grote plastic penis die vibreert. Hoe weet je welke vorm de vibrator moet hebben. Het belangrijkste van de vibrator is waar je dit sexspeeltje voor wilt gebruiken. Wil jij je vibrator gebruiken voor het stimuleren van je clitoris of gaat je voorkeur meer uit richting de g-spot? Of wil je juist beide erogene zones stimuleren? Daarnaast is het goed om te weten of je gerichte stimulatie zoekt of wil je de gehele vagina stimuleren met een vibrator.

Er zijn twee basis types als het gaat om een vibrator. Een vibrator die alleen zijn dienst doet aan de buitenkant van de vagina of een vibrator meer voor inwendig gebruik. Een g-spot vibrator heeft een gebogen kop voor inwendig gebruik. Een Rabbit Vibrator is een vibrator die zich richt op clitoraal gebruik. Maar wat als je geen idee hebt of je interne of externe stimulatie wilt. In dit geval kan je het beste kiezen voor een vibrator voor zowel inwendig als uitwendig gebruik. Je pakt eigenlijk twee vliegen in één klap en je hebt een veelzijdige vibrator. Zorg ervoor dat je een vibrator koopt met een omtrek dat comfortabel voelt. 

2 - BEZOEK ONZE WINKEL

Zodra je eruit bent welke vibrator het moet gaan worden, is een bezoek aan onze enorme winkel een groot pluspunt. Je kan veel lezen over vibrators op het internet maar in onze winkel kun je de trillingen testen, het materiaal aanvoelen en de vibrator in het echt bekijken. Vaak lijkt een vibrator op een plaatje toch anders dan in werkelijkheid. En wil je advies over de vibrator, dan helpen onze medewerkers je graag.

3 - WAAR IS MIJN VIBRATOR VAN GEMAAKT?

Het is erg nuttig om te weten waar je vibrator van gemaakt is. Een siliconen vibrator is een echte favoriet onder de vibrators. Een siliconen vibrator geeft trillingen beter door, is niet poreus en gemakkelijk schoon te maken met water en zeep. Dit is met name van belang voor je lichaam. Hard plastic is daarnaast ook gemakkelijk te reinigen.

4 - KIES EEN VIBRATOR DIE BIJ JOU PAST

Uiteraard is de kracht van een vibrator erg belangrijk maar zorg er wel voor dat je een klik hebt met een bepaald model vibrator. Je maakt een grote fout wanneer je vind dat de vibrator er eng uitziet of rare vormen heeft die jouw het gebruik van de vibrator ervan weerhouden. De vorm en het gevoel bij een vibrator is bijna net zo belangrijk wanneer je hem hebt ingeschakeld. Kies een vibrator die jouw plekjes heerlijk kunnen prikkelen. Het verlangen naar is zeer persoonlijk. Kies daarom een vibrator die helemaal bij jou past.

5 - HET GELUID VAN DE VIBRATOR

Als je niet in een bunker woont is het de moeite waard een vibrator te kopen die niet teveel geluid maakt. Erg vervelend als je buurman kan horen dat jij een vibrator aan het gebruiken bent. Het geluidsniveau correspondeert meestal met de intensiteit of de kracht van een vibrator, maar met high-tech vibrators zal je dat niet als een probleem ervaren. De meesten onder ons ontspannen zich het best in een rustige omgeving. Degenen die iets meer investeren in een nieuwe vibrator kunnen profiteren van hoogwaardige materialen die helpen om het geluid te dempen. Siliconen is zeer geschikt om minder geluid te produceren en is ook geweldig voor je lichaam. Als je de vibrator bijna niet hoort maar wil je toch weten hoe krachtig hij is? Plaats ddan de top van de vibrator tegen het puntje van je neus. Op deze manier weet je precies hoe krachtig de vibrator is.

6 - HOEVEEL TOETERS EN BELLEN EIS JE VAN EEN VIBRATOR?

Er zijn legio mogelijkheden om je vibrator naar eigen wens aan te kleden. Je kunt eenvoudige vibrators kopen voor iets minder dan 10 euro maar je kunt ook gaan voor duurdere en luxere modellen. Welke vibrator jij kiest is volstrekt persoonlijk en hangt af van je budget. Je kan altijd beginnen met iets simpels en later te upgraden. Op zijn minst is het belangrijk om een vibrator met meerdere intensiteitsniveau te kiezen. Je kan de intensiteit gemakkelijk aanpassen aan je stemming en de situatie. Soms zou je een vibrator kunnen gebruiken tijdens het voorspel met je partner. Hoe meer variaties je wilt met een vibrator, hoe meer genot je kan beleven.