☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 22:00 besteld, de volgende werkdag in huis   •   Discreet verzonden   •   Achteraf betalen   •   Kies eigen bezorgdatum

TEPELKLEMMEN

TEPELKLEMMEN KOPEN

Tepelklemmen zijn kinky en spannend om te gebruiken. Tepelklemmen worden doorgaans veel gebruikt in het SM-spel. Tepelklemmen beperken de bloedtoevoer in de tepels. Veel vrouwen en mannen ervaren deze prikkeling als erotisch genot. Tepelklemmen zijn er in verschillende soorten. Je kan tepelklemmen kopen die een klein beetje knijpen maar ook tepelklemmen waarvan je de knijpkracht kunt instellen. Tepelklemmen kunnen worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen. Veel gebruikers van tepelklemmen ervaren de prikkeling als een lekker gevoel.

TEPELKLEMMEN AANBOD

TEPELKLEMMEN BESTELLEN

Tepelklemmen is speciaal gemaakt voor SM. Er zijn vanzelfsprekend ook andere voorwerpen om op je tepels te klemmen. Maar tepelklemmen zijn veel veiliger omdat ze specifiek gemaakt zijn voor de tepels. Wil je wat meer variatie? Dan zijn misschien vibrerende tepelklemmen iets voor jou. Je kan met vibrerende tepelklemmen dubbel genot beleven! Bestel voor 16:00 uur jouw tepelklemmen en ontvang morgen al jouw bestelling geheel discreet in huis! Wil jij een opstapje maken naar het SM-spel? Bestel dan snel jouw tepelklemmen!

 BEKIJK ALLE TEPELKLEMMEN >>